Lue ensin tämä

Vastaa viestiin

Siirry alas

Lue ensin tämä

Viesti kirjoittaja Antti Laukkanen lähetetty Ma Elo 20 2018, 17:07

Tämä keskustelufoorumi on tarkoitettu Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmän kehittämiseen.

Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmä on keskeneräinen niin sisällön kuin muodon suhteen.

Tämän talousjärjestelmän kehittäminen on "avointa lähdekoodia" – se on kaikille avointa, niin tällä foorumilla kuin missä tahansa muuallakin.

Minkäänlaisia tekijänoikeudellisia rajoitteita ei liity Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmään. Voit vapaasti kehittää tähän asti kehitettyä entistä paremmaksi. Voit myös vapaasti käyttää Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmän koko ideaa tai sen osia uuden luomuksesi osina, olipa tuo luomus sitten uusi talousjärjestelmä, taideteos tai mikä tahansa muu asia.

Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmä – sekä tiivistelmä että tarkka ja pitkä – on suunnattu kaikille moniarvoisuudesta, tasa-arvosta, vapaudesta ja taloudesta kiinnostuneille, niin ammattilaisille kuin harrastelijoille.

Molemmissa kirjoituksissa asioiden tulee olla oikein, johtopäätökset loogisia ja uudet ideat toteuttamiskelpoisia. Kielen tulee olla helposti luettavaa yleiskieltä. Kumpikaan kirjoitus ei kuitenkaan ole tieteellinen kirjoitus eikä se ole kummankaan kirjoituksen tavoitteena.

Tiivistelmän tulisi olla mahdollisimman lyhyt, mutta niin, että asiaa tuntematon voi saada käsityksen siitä, mistä on kysymys. Sen tulisi herättää lukijan, niin ammattilaisen kuin harrastajankin, kiinnostus asiaan ja saada hänet lukemaan myös koko kirjoitus.

Koko kirjoituksen tarkoitus on esitellä asia selvästi ja saada lukija vakuuttumaan, että talousjärjestelmä, joka mahdollistaa talousideologisen valinnanvapauden, on kannatettava tavoite ja mahdollista saavuttaa. Sen tarkoitus on myös houkutella niin ammattilaisia kuin harrastajia osallistumaan tällaisen talousjärjestelmän kehittämiseen; joko Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmän kehittämiseen ja parantamiseen tai kehittämään kokonaan uuden toteutustavan talousideologisen valinnanvapauden mahdollistavalle talousjärjestelmälle.

Asiavirheet, epäloogiset johtopäätökset, toimimattomat uudet ideat, kirjoitusvirheet, kielellisesti toimimattomat ilmaisut, vaikeasti selitetyt asiat, toimimaton rakenne jne. – jos huomaat ja tuot esiin, niin kiva. Uudet asiat, uudet johtopäätökset, uudet toimivat ideat, uudet ilmaisut, helppotajuisesti selitetyt asiat, toimiva rakenne jne. – jos keksit ja tuot esiin, niin kiva.

Jos haluat tuoda esiin Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmä – versio 1.0:aan liittyviä asioita, kirjoita siitä kyseisen kirjoituksen kommenttiosuuteen. Kun samaan asiaan liittyvät keskustelut löytyvät samasta paikasta, kaikki löytävät ne helpommin ja nopeammin.

Jos keksit jonkin täysin uuden lähestymistavan sellaiselle talousjärjestelmälle, joka toteuttaa talousideologisen valinnanvapauden ja haluat lisätä sen tälle keskustelufoorumille, kirjoita siitä tämän foorumin ylläpitäjälle – yhteystiedot ovat tämän tekstin lopussa. Hän luo täysin uudelle versiolle kokonaan uuden osan tähän keskustelufoorumiin.

Tämä keskustelufoorumi on kaikille avoin. Voit kirjottaa myös anonyymina.

Jos et halua kirjoittaa tälle keskustelufoorumille – tai vaikka haluatkin – voit kirjoittaa ajatuksiasi aiheesta sähköpostillakin. Yhteystiedot ovat tämän tekstin lopussa.

Kaiken keskustelun tulee liittyä aiheeseen ja olla asiallista. Jos näin ei ole, kyseiset puheenvuorot poistetaan ilman eri mainintaa.

Tervetuloa mukaan kehittämään! Luodaan yhdessä talousideologisen valinnanvapauden mahdollistava talousjärjestelmä! Tehdään yhdessä sekä tiivistelmästä että koko kirjoituksesta sisällöltään ja muodoltaan niin hyvät kuin mahdollista!

Kaikessa Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmään tai tähän keskustelufoorumiin liittyvissä asioissa voit ottaa yheyttä:

Antti Laukkanen
antti.laukkanen-julkinen(at)protonmail.ch

Ps. Kaikki Yhdessä, kuten kaikki muutkin talousjärjestelmän termit, ovat työnimiä. Jos keksit uusia ja parempia ja kerrot, niin kiva.

Antti Laukkanen
Admin

Viestien lukumäärä : 25
Join date : 20.08.2018

Näytä käyttäjän tiedot http://kaikki-yhdessa.forumotion.eu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa